MTECH

 

MTECH

RTEmagicC_iiiiimteccc_01.jpgRTEmagicC_immtecc_01.jpg

Брендот MTECH вклучува производи кои се неопходни за градба,реновирање или преуредување на вашиот дом.Производите на MTECH  се наменети за сите купувачи кои сакаат во својот дом или градина да внесат дел од својата креација.Произведени се со модерен дизајн, а при изработката се користени нови технолошки процеси.

Алат, рабодилница, градежништво

  • Рачен алат
  • Прибор за молерисување
  • Шарки
  • Шини за фиока

Градинарски алат

  • Лопата
  • Мотика
  • Копач
  • Вила за ѓубре
  • Ножици за кроење

Едноставно, со многу радост!