Каде сме

588e1cb1f5

Меркур Македонија малопродажба и управа

Ул. Едвард Кардељ бр. 12
тел: +389 2 3219 730
факс: +389 2 3219 710

работно време

Понеделник – Петок
08:00 – 20:00

Сабота
09:00 – 16:00

Недела
09:00 – 16:00

Главен магацин за металургија

Ул.Перо Наков б.б.(во кругот на Металски Завод)

 работно време

 Понеделник-Петок

08:00-15:30

Во магацинот може да се купува во готово и со картичка!

3bf26f3ea8