Поклон картичка

Поклон картичка – НАСКОРО!

RTEmagicC_poklon_kartica-cura2_03.jpg

Доколку не можете да се одлучите што да им поклоните на своите најблиски, колеги, ви ја препорачуваме поклон картичката.

Поклон картичката на Меркур Македонија претставува одлично решение ако не знаете што  да купите за поклон.Поклон картичката може да ја купите на каса, а износот на картичката може да биде од 100 евра до 2000 евра.Поклон картичката не може да се размени за пари.Во случај на губење на поклон картичката Меркур Македонија не превзема никаква обврска.

Поклон картичката побарајте ја на каса!