Достава на роба

Достава на роба

RTEmagicC_j0408885_01.jpg

За да можете безгрижно да купувате, и уште полесно да се одлучите да купувате, купената роба ќе ви ја доставиме до куќната адреса.Доставата е бесплатна за цела роба купена во вредност над 10,000 денари, во радиус од 20км во Скопје.