Стручен совет

Стручен совет

RTEmagicC_stro__svetovanje_01.jpg
Доколку не можете да се одлучите за одреден призвод, потребни ви се повеќе информации околу карактеристиките на бараниот производ слободно обратете се на продажниот персонал.Вработените во Меркур Македонија имаат одлично познавање за производите кои ги продаваат и со задоволство ќе се потрудат да ви помогнат да ја донесете вистинската одлука!