Сопствени брендови

Сопствени брендови

За да ги уредите вашиот дом и градина или да ја опремите вашата работилница што поудобно,поволно и со многу радост, во Меркур создадовме сопствени брендови BIVA, MTECH и MQ.

Брендот BIVA  е синоним за производи кои го збогатуваат и разубавуваат вашиот животен простор.

Брендот MTECH вклучува производи кои се неопходни за градба,реновирање или преуредување на вашиот дом.

Под сопствениот бренд MQ создаваме широка понуда на производи кои се истакнуваат со функционалност и цена.

RTEmagicC_biva_05.jpgRTEmagicC_iiiiimteccc_02.jpg RTEmagicC_mq.JPG