×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
БОШ УДАРЕН ЧЕКАН ХАМЕР ГБХ 8-45 ДВ 12,5 ЏУЛИ -15%

БОШ УДАРЕН ЧЕКАН ХАМЕР ГБХ 8-45 ДВ 12,5 ЏУЛИ

50.142 ден 58.990 ден

БОШ УДАРЕН ЧЕКАН ХАМЕР ГБХ 8-45 ДВ 12,5 ЏУЛИ

50.142 ден 58.990 ден
БОШ АГОЛНА БРУСИЛКА ГВС 22-230 Х -15%

БОШ АГОЛНА БРУСИЛКА ГВС 22-230 Х

8.492 ден 9.990 ден

БОШ АГОЛНА БРУСИЛКА ГВС 22-230 Х

8.492 ден 9.990 ден
БОШ АКУМ. ОДВРТУВАЧ ШТРАФЦИГЕР БОШ ГО -15%

БОШ АКУМ. ОДВРТУВАЧ ШТРАФЦИГЕР БОШ ГО

3.128 ден 3.680 ден

БОШ АКУМ. ОДВРТУВАЧ ШТРАФЦИГЕР БОШ ГО

3.128 ден 3.680 ден
БОШ ЕЛЕК. КРШАЧ ГСХ 11ВЦ 1700В 23Ј -15%

БОШ ЕЛЕК. КРШАЧ ГСХ 11ВЦ 1700В 23Ј

59.492 ден 69.990 ден

БОШ ЕЛЕК. КРШАЧ ГСХ 11ВЦ 1700В 23Ј

59.492 ден 69.990 ден
БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatac 140 БАРИ -25%

БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatac 140 БАРИ

16.403 ден 21.870 ден

БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatac 140 БАРИ

16.403 ден 21.870 ден
БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatak 150 БАРИ, 2200W, 480Л/ЧАС -25%

БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatak 150 БАРИ, 2200W, 480Л/ЧАС

23.850 ден 31.800 ден

БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatak 150 БАРИ, 2200W, 480Л/ЧАС

23.850 ден 31.800 ден
БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatak 160 БАРИ, 2600W, 570Л/ЧАС -25%

БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatak 160 БАРИ, 2600W, 570Л/ЧАС

28.988 ден 38.650 ден

БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatak 160 БАРИ, 2600W, 570Л/ЧАС

28.988 ден 38.650 ден
БОШ БУРГИИ ЗА БЕТОН 5 КОМ 4/5/6/8/10 -15%

БОШ БУРГИИ ЗА БЕТОН 5 КОМ 4/5/6/8/10

400 ден 470 ден

БОШ БУРГИИ ЗА БЕТОН 5 КОМ 4/5/6/8/10

400 ден 470 ден
БОШ БРУСНА ХАРТИЈА 115Х280 К80 -15%

БОШ БРУСНА ХАРТИЈА 115Х280 К80

314 ден 369 ден

БОШ БРУСНА ХАРТИЈА 115Х280 К80

314 ден 369 ден
БОШ БРУСНА ХАРТИЈА 93ММ 1,09ММ -15%

БОШ БРУСНА ХАРТИЈА 93ММ 1,09ММ

204 ден 240 ден

БОШ БРУСНА ХАРТИЈА 93ММ 1,09ММ

204 ден 240 ден
БОШ АКУМ. ОДВРТУВАЧ ГСР 12В-15 ФЦ 2,0Аh -15%

БОШ АКУМ. ОДВРТУВАЧ ГСР 12В-15 ФЦ 2,0Аh

16.142 ден 18.990 ден

БОШ АКУМ. ОДВРТУВАЧ ГСР 12В-15 ФЦ 2,0Аh

16.142 ден 18.990 ден
БОШ БАТЕРИЈА АКУМУЛАТОР ГБА 12В 3,0 Ах -15%

БОШ БАТЕРИЈА АКУМУЛАТОР ГБА 12В 3,0 Ах

2.542 ден 2.990 ден

БОШ БАТЕРИЈА АКУМУЛАТОР ГБА 12В 3,0 Ах

2.542 ден 2.990 ден
БОШ ГРАДЕЖЕН СТАТИВ БТ160 -15%

БОШ ГРАДЕЖЕН СТАТИВ БТ160

3.562 ден 4.190 ден

БОШ ГРАДЕЖЕН СТАТИВ БТ160

3.562 ден 4.190 ден
БОШ ГСС 140 А ВИБРАЦИОНА БРУСИЛКА -15%

БОШ ГСС 140 А ВИБРАЦИОНА БРУСИЛКА

7.642 ден 8.990 ден

БОШ ГСС 140 А ВИБРАЦИОНА БРУСИЛКА

7.642 ден 8.990 ден
БОШ ДРЕМЕЛ 3000 -15%

БОШ ДРЕМЕЛ 3000

3.485 ден 4.100 ден

БОШ ДРЕМЕЛ 3000

3.485 ден 4.100 ден
БОШ ЛАСЕР ВКРСТЕНИ ЛИНИИ ГЛЛ 3-80 -15%

БОШ ЛАСЕР ВКРСТЕНИ ЛИНИИ ГЛЛ 3-80

28.042 ден 32.990 ден

БОШ ЛАСЕР ВКРСТЕНИ ЛИНИИ ГЛЛ 3-80

28.042 ден 32.990 ден
БОШ ХЕФТАЛИЦА ПТК 14 Е ЕЛЕКТРИЧНА -15%

БОШ ХЕФТАЛИЦА ПТК 14 Е ЕЛЕКТРИЧНА

6.205 ден 7.300 ден

БОШ ХЕФТАЛИЦА ПТК 14 Е ЕЛЕКТРИЧНА

6.205 ден 7.300 ден

Newsletter

Пријави се за Newsletter и прв добивај ги сите промоции