Услуги

Услуги

Денес без современи услуги не може да се замисли работењето во глобални конкурентски услови. Меркур е препознатлив по спектарот на избрани услуги со кој создаваме задоволство кај партнерите при набавките на стоки: испорака од залиха во Скопје на широк спектар на металуршки производи, брза и квалитетна испорака на материјали од централните магацини, проширен асортиман во делот на техничките производи, опрема за бањи и други стоки за поубав дом.

Подари поклон картичка

RTEmagicC_darilni_bon_f0c177_01.jpg

Ако не знаете што да им поклоните на своите најблиски, младоженци, пријатели или соработници ве советуваме да купите поклон картичка. Повеќе

Книга на желби

RTEmagicC_knjiga_01.jpg

Задоволството е огромно кога желбите се остваруваат, затоа ви ја претставуваме нашата услуга на подарување – книга на желби. Повеќе 

Мешање боја

RTEmagicC_mesanje_01.jpg

Обоете ги вашите ѕидови со вистинската нијанса.Во трговскиот центар на Меркур Македонија ви нудиме мешање на боја. Повеќе

Достава на роба

RTEmagicC_dostava_na_dom_01.jpg

За пријатно купување во трговскиот центар на Меркур Македонија ви нудиме услуга на достава до куќна адреса. Повеќе

Стручен совет

Потребни ви се повеќе информации околу карактеристиките на бараниот производ слободно обратете се на. Повеќе