Книга на желби

Книга на желби

RTEmagicC_knjiga_zelja_01.jpg

Дали подготвувате венчавка, или покана за венчавка ви го разубави денот?

Подготвувате прослава за роденден, годишнина, вселување во дом?

Славите нешто друго?

За секоја прослава се подготвуваме да славеникот, како и гостите на прославата се чувствуваат среќно и весело, да биде запаметен денот како еден од најубавите во својот живот.Како навистина би осетиле задоволство на остварени желби ви ја претставуваме услугата – книга на желби.

Причини за полесна одлука

  • Доверете ни ги своите желби без никакви непријатности, едноставно и дискретно.
  • Ве советуваме при креирање на листа на желби.
  • Им помагаме на вашите најблиски, пријатели познаници при изборот на поклон.
  • Нудимо задоволство на купувачите поради купување на вистинскиот подарок.
  • Ви подаруваме ваучер во вредност од 5% од износот на купување на книга на желби.