Мешање на боја

Мешање на боја

RTEmagicC_mesanje_barv_01.jpg

Во сите трговски центри на Меркур ви нудиме услуга мешање на боја.Одберете боја по свој вкус и за многу кратко време ќе ви ја направиме посакуваната нијанса.
Додадете боја во вашиот дом!