×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatac 140 БАРИ -15%

БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatac 140 БАРИ

18.590 ден 21.870 ден

БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatac 140 БАРИ

18.590 ден 21.870 ден
БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatak 150 БАРИ, 2200W, 480Л/ЧАС -25%

БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatak 150 БАРИ, 2200W, 480Л/ЧАС

23.850 ден 31.800 ден

БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatak 150 БАРИ, 2200W, 480Л/ЧАС

23.850 ден 31.800 ден
БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatak 160 БАРИ, 2600W, 570Л/ЧАС -25%

БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatak 160 БАРИ, 2600W, 570Л/ЧАС

28.990 ден 38.650 ден

БОШ ПЕРАЧ AdvancedAquatak 160 БАРИ, 2600W, 570Л/ЧАС

28.990 ден 38.650 ден
БОШ ПЕРАЧ EasyAquatak 100 100 БАРИ, 1200W, 300Л/ЧАС -25%

БОШ ПЕРАЧ EasyAquatak 100 100 БАРИ, 1200W, 300Л/ЧАС

5.550 ден 7.400 ден

БОШ ПЕРАЧ EasyAquatak 100 100 БАРИ, 1200W, 300Л/ЧАС

5.550 ден 7.400 ден
БОШ ПЕРАЧ EasyAquatak 110 110 БАРИ, 1300W, 330Л/ЧАС -25%

БОШ ПЕРАЧ EasyAquatak 110 110 БАРИ, 1300W, 330Л/ЧАС

5.899 ден 7.870 ден

БОШ ПЕРАЧ EasyAquatak 110 110 БАРИ, 1300W, 330Л/ЧАС

5.899 ден 7.870 ден
БОШ ПЕРАЧ EasyAquatak 120 120 БАРИ, 1500W, 350Л/ЧАС -15%

БОШ ПЕРАЧ EasyAquatak 120 120 БАРИ, 1500W, 350Л/ЧАС

8.330 ден 9.800 ден

БОШ ПЕРАЧ EasyAquatak 120 120 БАРИ, 1500W, 350Л/ЧАС

8.330 ден 9.800 ден
БОШ ПЕРАЧ UniversalAquat. 130 БАРИ, 1700W, 380Л/ЧАС -25%

БОШ ПЕРАЧ UniversalAquat. 130 БАРИ, 1700W, 380Л/ЧАС

10.350 ден 13.800 ден

БОШ ПЕРАЧ UniversalAquat. 130 БАРИ, 1700W, 380Л/ЧАС

10.350 ден 13.800 ден
БОШ ПЕРАЧ ГХП 5-55 ПРОФЕСИОНАЛЕН -15%

БОШ ПЕРАЧ ГХП 5-55 ПРОФЕСИОНАЛЕН

29.742 ден 34.990 ден

БОШ ПЕРАЧ ГХП 5-55 ПРОФЕСИОНАЛЕН

29.742 ден 34.990 ден
БОШ ПЕРАЧ ГХП 5-65 ПРОФЕСИОНАЛЕН -15%

БОШ ПЕРАЧ ГХП 5-65 ПРОФЕСИОНАЛЕН

36.125 ден 42.500 ден

БОШ ПЕРАЧ ГХП 5-65 ПРОФЕСИОНАЛЕН

36.125 ден 42.500 ден
БОШ ПЕРАЧ ГХП 5-75 ПРОФЕСИОНАЛЕН -15%

БОШ ПЕРАЧ ГХП 5-75 ПРОФЕСИОНАЛЕН

42.492 ден 49.990 ден

БОШ ПЕРАЧ ГХП 5-75 ПРОФЕСИОНАЛЕН

42.492 ден 49.990 ден
БОШ ЦРЕВО ЗА ПЕРАЧ AQT 6 МЕТРИ -33%

БОШ ЦРЕВО ЗА ПЕРАЧ AQT 6 МЕТРИ

975 ден 1.450 ден

БОШ ЦРЕВО ЗА ПЕРАЧ AQT 6 МЕТРИ

975 ден 1.450 ден
БОШ ПЕРАЧ ВИСОК ПРИТИСОК Universal Aquatak 125 -25%

БОШ ПЕРАЧ ВИСОК ПРИТИСОК Universal Aquatak 125

9.499 ден 12.670 ден

БОШ ПЕРАЧ ВИСОК ПРИТИСОК Universal Aquatak 125

9.499 ден 12.670 ден

Newsletter

Пријави се за Newsletter и прв добивај ги сите промоции