×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Вработување


ВРАБОТУВАЊЕ

НАЈДОВТЕ ОТВОРЕН ОГЛАС ЗА ПОЗИЦИЈА ВО МЕРКУР?

 

ИЛИ ЕДНОСТАВНО САКАТЕ ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ ЗА РАБОТА?

 

МОЖЕБИ ДОСЕГА НЕ СТЕ ЈА ПРОНАШЛЕ СООДВЕТНА ПОЗИЦИЈА ЗА ВАС?

ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА ЗА БЕСПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЈА ВО НАШАТА БАЗА НА КАНДИДАТИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ, А НИЕ ЌЕ ВЕ ПОВИКАМЕ КОГА ЌЕ ИМАМЕ СЛОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА.

 

КАКО? МНОГУ ЕДНОСТАВНО!

 

Пратете Ваше CV  на general@merkurmak.mk , истакнете го Вашето знаење, искуство или преференца за одредена позиција, или сектор Металургиј, Магацин, Дистрибуција, Големопродажба, Малопродажба.

 

Со назнака: За отворен оглас или регистрација во базата на кандидати на Меркур Македонија;


Newsletter

Пријави се за Newsletter и прв добивај ги сите промоции