×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
За нас


Добредојдовте на веб-страната на МЕРКУР.

Се надеваме дека е ова е ваше катче, или ќе стане место кое секојдневно ќе го посетувате и ќе ги пронајдете сите потребни производи и информации, а купувањето ќе Ви биде лесно и пријатно!

Ние пак, ќе се потрудиме преку постојаното ажурирање со нови информации, актуелни производи, акции и содржини да го оправдаме времето кое ни го посветивте!

Во МЕРКУР приоритет сте Вие,  нашите купувачи!

 

Со Вас градиме препознатливи добри релации создавајќи задоволство при купувањето, преку добриот пристап, врвната услуга, богатата понуда на квалитетни производи и најважно од се, одличниот сооднос помеѓу квалитетот и цената на производите.

 

Ја продолжуваме 120 – годишната словенечка традиција на македонскиот пазар повеќе од 30 години, а нашиот малопродажен центар МЕРКУР, постои 12 години во Скопје. Присутни сме со избран асортиман преку нашите ценети деловни парнери и низ градовите во Македонија, а одсега и преку оваа веб-продавница.

 

Купете веднаш online, разгледајте или дојдете да не посетите, да ги видите производите и асортиманот кој го создадовме за Вас! Во МЕРКУР, секогаш ќе гo пронајдете најдобритот дизајн и квалитет на производи по конкуретни цени!  

 

Ве очекуваме!

Срдечен поздрав,

 

Ваш Меркур

 

За оние кои сакаат малку повеќе да нé запознаат...

За компанијата, мисија, визија, и вредности....

 

МЕРКУР  е словенечки бренд основан во далечната 1896 година во Љубљана Слоевенија, денес веќе познат ланец на маркети со долгогодишна традиција во малопродажбата. Вкупното знаење, изборот на проиводите како и акумулиранотo искуство од Словенија е пренесено во Македонија пред 30 години, преку отварање на компанијата Меркур Македонија, дел од МЕРКУР групацијата. Дирекно во малопродажбата сме присутни повеќе од 12 години преку нашиот малопродажниот центар МЕРКУР  во Скопје, и преку нашите ценети деловни парнери, низ сите градови во Македонија.

 

Понудата на МЕРКУР се состои од широк спектар на производи: за градење, за yредување на домот,  за реновирање или одржување, за мајсторски вештини и проекти, за функционален  дом и прекрасна бања, производи за забава, за кулинарски мајстории и сервирање, за беспрекорен двор, за декорација и за подарок, производи за удобно и квалитетно живеење, ете сето тоа ќе го пронајдете на  едно место во МЕРКУР. Производите ни се со проверен квалитет и потекло, во најголем дел од Словенија, Италија, Германија, Холандија, и други земји, со врвен модерен дизајн и конкурентна цена.

 

Инспирираме и збогатуваме нови начини на живот, а со богатата понуда сме и лојални партнери на многу мајстори, занаетчии и компании низ целата држава.

 

Горди сме што бележиме добри деловни резултати, и што нашите купувачи постојано ни се враќаат и го препознаваат квалитетот на производите и добрата услуга. Ние сме тука за Вас. И секогаш ќе се трудиме  да создадеме пријатно шопинг искуство.

 

Нашите успеси не биле можни без Вас како наши купувачи и без нашите вработени,  и тоа комплетно сите вработени и од одржувањето,  логистиката, од магацините,  малопродажбата, големопродажбата сметководство, па се до управата. Ние сме врзан систем и секој алка ни е многу важна. Големи работи неможат да постигнат подинци, туку група на професионалци, кои ќе создаваат задоволни купувачи.

 

Се надеваме дека дополнително, за добро купувачко искуство ќе придонесе и палетата на услуги која Ви ја нудиме, како купување на рати без камата, гаранција на производите, достава,  можности за кредитирање  а наскоро и најновиот продукт  Меркур лојална картичка.

Оваа година МЕРКУР влегува во нова кампања ,, За дом достоен за восхит” , и “ За вешти мајстори” пропратено со обновена порака до нашите купувачи “МЕРКУР и се е средено”

Мисија, визија и вредности

За да истраеме во годините што следат се трудиме да гледаме напред, да ги следиме трендовите и да ги разбереме силите кои понатаму ќе го обликуваат нашиот бизнис. Поставувајќи нови " дестинации" во работењето, со цел да постигнеме уште подобра услуга и асортиман на производи.

Мисија

Да овозможиме најдобро можно купувачко искуство преку одбрана селекција на производи со докажан квалитет и услуги кои што креираат дополнителна вредност.

Визија

Да станеме највредна компанија во Македонија.

 

Вредности

·        Доверба

·        Квалитет и Дизајн

·        Одговорност

·        Личен и компаниски развој

·        Иновативност


Newsletter

Пријави се за Newsletter и прв добивај ги сите промоции